Anita Stenes waldorfsalat

Enkelt
20 min.
Anita Helen Stene gir deg her oppskriften på sin mors versjon av en waldorfsalat. En salat hun betegner som både lett og luftig. Denne kan brukes til koldtbord, på sandwicher med pålegg som kalkun og kylling, og som tilbehør til kalkunen på nyttårsaften.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du:

Del epler og appelsiner i små biter. Del druene i to og valnøttene i små biter. Ha frukten over i en bolle.

Stivpisk kremfløte i en kjøkkenmaskin og tilsett sukker. Rør inn Mills majones og sitronsaft, og tilsett epler, appelsiner, druer og valnøtter.

Sil av ananasen og ha ananasen over i bollen. Hvis ønskelig kan noe av ananassaften tilsettes waldorfsalaten for mer smak.

Rør det hele godt sammen.

Antall porsjoner:

  • 3 stk Granny Smiths epler
  • 3 stk appelsiner
  • 500 gram blå druer
  • 200 gram valnøtter
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss sukker
  • 320 gram Mills Ekte Majones 5x900 g
  • 2 ts sitronsaft
  • 2 bokser hermetisk ananas

Produkter i oppskriften

Mills Ekte Majones 5×900 g