Cannelloni med kyllingfarse og Delikat ratatouille

Enkelt
90 min.
Sett Cannelloni på lunsjmenyen. Et spennende alternativ til lasagne. Her har vi laget den med en kyllingfarse som fyll og bakt i ovn med Delikat ratatouille. Server dette med en grønn salat og godt brød til. Da er du sikret fornøyde lunsjgjester. I denne oppskriften gahar vi brukt kyllingfarse som fyll, men ønsker du å fylle cannelloniene med noe annet er det selvsagt enkelt å gjøre det. Velbekomme.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Salt kyllingen og kvern den.

Blande kyllingen sammen med egg og potetmel, og spe med melken.

Fyll kyllingfarsen i en sprøytepose og fyll cannelloniene med farsen. Bruker du ferske pastaplater – sprøyt en stripe på midten og rull sammen til lange fine ruller.

Tips! Du kan også bruke tørkede lansagnaplater. Bløtlegg dem da i vann før du skal bruke dem. Ikke kok dem, da vil de falle fra hverandre når du skal rulle dem.

Smør en ildfast gastronorm eller annen form og legg i cannelloniene. Øs over Ratatouille.

Bland Mills ekte majones med fersk hakket basilikum og sitron. Spre basilikum- og sitronmajonesen på toppen av cannelloniene i formen.

Stek ved 180 grader i ca 25-40 min. Steketiden avhenger av hvor full form du har.

Server våre ferske Delikat salsa ved siden av

Tips!

Om du ha frem mer av den friske basilikumsmaken kan du lage en basilikumolje. Kjør basilikum og soyaolje sammen med en stavmikser og ringle oljen over cannellonien i formen.

 

Antall porsjoner: