Olivero – pisket opp med hvitløk

Enkelt
45 min.
Olivero er vår nye margarin som kombinerer olivenolje og smør. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket Olivero blir lett og luftig og den beholder en fin konsistens når den oppbevares kjølig. Det betyr at du kan lage en stor porsjon når du har tid til det og by på velsmakende tilbehør til brødet du setter frem, akkurat når du trenger det. Her har vi piffet opp Olivero med hvitløk. Du finner også etpar garneringstips som passer perfekt til.
Vurder oppskriften
Få oppskriften

Slik gjør du

    Kok opp ½ kg Olivero med 8 grovhakkede hvitløksfedd i en kjele*. (OBS; de to andre feddene i oppskriften bruker du senere)

    Avkjøl blandingen litt og kjør den sammen med en stavmikser. Avkjøl deretter blandingen fullstendig.

    Bland i resten av margarinen og pisk til en luftig masse. Smak til med litt salt hvis du synes det er nødvendig.

    Fyll i sprøytepose og sprøyt opp i porsjonsskåler.

    For servering på buffeten kan du også sprøyte opp i en større skål.

    GARNITYRTIPS

    2 hvitløksfedd deles i skiver og friteres i litt Mills Soyaolje i en panne til de blir gylne.

    Bruk disse til å pynt på toppen av serveringsskålen.

    På toppen kan du også pynte med litt kullsalt.

    *Ved å koke opp hvitløken sammen med Olivero, får du frem en litt mindre rå og litt mer rund søtlig smak av hvitløk.

  1. TIPS: Bruk en scoop til å lage «porsjonsegg».

Antall porsjoner: