Få flere fornøyde og lojale gjester!

Flere og flere kokker er blitt oppmerksomme på at gjestene ønsker større utvalg av hjertesunn mat, også når de spiser utenfor hjemmet.

I storhusholdningsbransjen har det generelt vært lite fokus på å servere sunn mat. Det viktigste fokuset har vært å lage god mat kun med oppmerksomhet på nytelse.

I en verden der folk flest spiste utenfor hjemmet en sjelden gang var dette helt ok, men idag spiser mange mennesker svært mye av maten sin utenfor hjemmet. Og da blir situasjonen en helt annen. Folk vil ha sunne retter å velge mellom. De vil ha god samvittighet også når de spiser ute. Og de vil glede seg over nydelig mat som smaker godt.

Det ligger mange muligheter for de «utestedene» som vet å skaffe seg kunnskap om hva som gjør maten sunnere, hvordan man tilbereder sunnere mat og ikke minst om hvordan man synliggjør for gjestene at det finnes sunne alternativere på menyen.

I tillegg til at det ligger store muligheter for økt omsetning og mer lojale gjester for de enkelte «utestedene», har også bransjen som sådan  et betydelig ansvar for å tilby folk sunnere alternativer. Ett daglig måltid på kantinen representerer ca. 30 % av matinntaket til gjesten din hver dag! Det er klart at det har en stor betydning for «Helse Norge» hva du tilbyr gjestene dine!

Mersmak Mills storhusholdning

Vi påstår at sunn mat fint kan være full av nytelse.

Det ene utelukker ikke det andre. Mills Proff Partner er en av Norges største leverandører av sunn mat til storhusholdning. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg og gi deg gode tips for hvordan du enkelt kan sikre at maten du lager og servere, ikke bare smaker godt, men også gjør godt for gjestene dine.

Å lage god mat som også er fristende og sunn til nytelse for gjesten din er ikke noe hokus pokus! Følg våre gode råd og du er langt på vei til et bedre tilbud som vil glede gjestene dine!

Det forventes av de som har dette som sitt fagfelt også har grunnleggende kunnskap om ernæring og tar ansvar for å tilby sine gjester sunnere mat.