Det er fornøyde, sunne og friske gjester du lever av!

Det er ikke vanskelig å lage og servere sunn mat, men det er noen huskeregler som er svært viktige å passe på!

Å servere sunn mat til gjestene dine handler om å bruke sunne gode ingredienser. Det er også svært viktig hvordan du behandler råvarene du jobber med, sammensetning av ingrediensene du bruker og ikke minst viktig hygienen. Vær meget nøye med hygienen!

  1. Sørg for raskt nedkjøling av mat som ikke skal serveres umiddelbart
  2. Bruk riktig stekefett
  3. Bruk mye fargerike grønnsaker og mye frukt
  4. Ha godt tilbud av grove fiberrike brødvarer
  5. Fisk er sunt
  6. Vegetabilsk fett foretrekkes fremfor animalsk fett
  7. Mettet fett er usunt
  8. Bruk urter som smaksforsterker
  9. Tilby godt kaldt vann til måltidene
Råvarer - biff, melange og poteter

Husk at det er fornøyde, sunne og friske gjester du lever av!