Har du husket allergenmerking?

Siden desember i fjor har kundene dine krav på å vite hvilke allergener maten du serverer inneholder. På www.matinfo.no er det nå enkelt for deg å finne opplysninger om hvilke allergener produktene våre inneholder. Slik at du enkelt kan kartlegge allergener rett for rett. Vær imidlertidig obs på at produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Så er du alltid helt oppdatert.

Hos oss kan du bestille allergenkort

Ferdig trykket eller i et praktisk printoppsett. Velg det som passer deg best og kontakt oss

Vi hjelper deg med allergenmerkingen så den er enkel å bruke og synlig for kundene dine på en pen og ryddig måte

Dette er ingen komplisert sak, men ikke alle synes det er like enkelt å gjøre på en oversiktlig og pen måte. Derfor har vi laget et enkelt kort som kan hjelpe deg med riktig allergenmerking av dine retter.

Kortet er enkelt satt opp, med de 14 aktuelle allergenene beskrevet på norsk og engelsk i tillegg til et symbol. Du trenger bare å skrive inn navnet på retten og krysse av på allergenene den inneholder.

Vi har trykket opp kort i . I tillegg har vi laget printoppsett (6stk pr A4-ark)  om du ønsker å printe ut kort selv etter behov. Begge deler kan du bestille på millsproffpartner@mills.no

Mills_Proff_Partner_Torsk_med_rattatoille

ALLERGENFRIE PRODUKTER BLIR STADIG MER ETTERSPURT.

Vi har endel allergenfrie produkter i vårt sortiment allerede, her er en liste over alle sammen. De gjør det enklere for deg å tiby allergenfrie retter. Det er bare å følge linken på hvert enkelt produkt for å finne ut mer

DELIKAT MÅLTIDSSALATER – KLARE TIL SERVERING

Delikat Quinoasalat

Delikat Ratatouille

MARGARIN og OLJER -Allergenfrie

Melange Margarin u/melk og soya

Soft Flora spesial

Mills Soyaolje

Mills Olivenolje

Mills Rapsolje

Mills Frityrolje