Bakerlandslagets Fristelser - Kuvertbrød og Kanapeer

Det norske bakerlandslaget representert ved Ivar Bakke og Nikolai Meling tok en mer enn hederlig bronsje i Iba-UIBC-Cup* for bakere i Munchen 15-17 september. Konkurransens tema var "Universet" og det skulle leveres bakverk i flere kategorier. Her er deres bidrag på kuvertbrød og kanapeer som er litt utenom det vanlige.
Melange sponser gutta og vi har fått tilgang på lekre bilder av det de leverte i konkurransen.
Bildene er tatt av fotograf Jon Are Berg Jacobsen.
* UIBC = Union of Bakers and Confectioners

Alien Claw

Fougasse* med olivenolje, kalamata oliven og røstede valnøtter

(* Fougasse er et lite brød med fyll. Frankrikes utgave av focaccia)

Kanape-Wiener

Wienerdeig med grønn pesto og syltede paprika med ostekremfyll

Saturnburger

Briochebun, norsk elgkjøtt, barbecuesaus, aioli, norsk sylteagurk og tomat, hjertesalat og gratinert parmesan.

Pademi

Nordlys-inspirerte kuvertbrød. Det røde er smaksatt med rødbeter, soltørka tomater og pyntet med sesamfrø. Det grønne er smaksatt med blansjert spinat. Pyntet med svartkarve og havsnø.