Mills Ekte Majones - utgangspunktet for din egen signatur

Mille Ekte Majones og reker = Sant. Det er også nok til en enkel og lønnsom sommerservering sammen med fersk loff, sitron, salt og pepper. Men noen ganger er du kanskje lysten til å utfordre eller overraske dine gjester med det lille ekstra. I så fall er det bare å gi majonesen din egen vri og smaksette den med det du ønsker og synes passer til akkurat det du serverer. For å hjelpe deg igang med de "små kokkegrå" har vi laget 8 forslag. Lag dem som de er eller gjør de enda spenstigere, "your style"!

  1. BACONMAJONES

Sprøstek litt bacon i Flytende Melange. La baconet renne av på kjøkkenpapir. Kutt baconet i små biter, bruk gjerne en stavmikser for best mulig konsistens.

Bland baconet med litt over dobbelt mengde Mills Ekte Majones. Om du ønsker en litt lettere konsistens, spe med litt vann.

Topp tilbehør til burger og et dristig tilbehør til reker og blåskjell.

2. BBQMAJONES

Bland 50/50 Mills Ekte Majones med en god og kruttsterk BBQ-saus (du bestemmer styrken). Pisk inn litt eplejuice for en mer flytende konsistens.

Ekstra god til kyllingvinger og alle andre typer grillet kjøtt.

3. BLUECHEESEMAJONES

Ta en god blåmuggost og del i små biter: Bland osten med dobbelt så mye Mills Ekte majones. Her må du smake deg litt ekstra godt frem, forholdet mellom ost og majones avhenger av styrken på osten og hvor mye ostesmak du ønsker på det ferdige resultatet. Juster konsistensen med litt vann om det trengs.

F.eks til stekte poteter, burger og kyllingvinger.

4. CHIPOTLEMAJONES

Smak til Mills Ekte Majones med tørket chipotle til ønsket styrke. Rør inn finkuttet hvitløk. Spe på med vann eller eplejuice om du vil ha chipotlemajonesen din litt mer flytende.

En smaksvinner med styrke. Setter en piff på det meste.

5. DIJONMAJONES

Mills Ekte Majones blandet med dijonsennep er en populær mix som gir en fyldig og avrundet god sennepsmak. Om du vil lage enda mer liv i majonesen kan du blande inn grov sennep eller hakke litt persille oppi. Eller begge deler.

Perfekt til røkelaksen og gravlaksen.

Jalapenomajones

6. JALAPENOMAJONES

Kutt Jalapeno (fersk eller syltet fra glass, det velger du) i små biter og bland det inn med Mills Ekte Majones. Husk å sjekke styrken på jalapenoen, det bestemmer mengden du trenger. Det blir HOT og skikkelig godt.

Kan brukes med dristighet til det meste.

Urtemajones

7. URTEMAJONES

Kjør urterester og olje i en blender til en glatt og irrgrønn urte/oljeblanding. Pisk dette inn i Mills Ekte Majones. Smak til med salt, pepper, litt sitron eller en god eddik. Ha gjerne i litt revet parmesan for en enda fyldigere smak.

PS, skal du tilpasse denne til rekeserveringen, bruk persille, gressløk, koriander og dill i urtemiksen. Sitter som et skudd.

8. PEPPERMAJONES

Rør Mills Ekte Majones sammen med rikelige mengder nykvernet pepper pluss revet skall og saft fra en lime. Pisk inn litt vann og få en lett og luftig peppermajones full av smak.

Noe å servere sammen  krabbene og overraske med til pommes friten.