Råvarer
Hos Mills Proff Partner er vi opptatt av kvalitet. Ved å velge norske råvarer fra dyktige produsenter får våre produkter den gode smaken og kvaliteten de er kjent for. For deg som kokk betyr dette ferske varer, som er produsert med omtanke og fokus på både smak, kvalitet og miljøet.
Reker fra nordvestkysten av Grønland
Reker er en av våre viktigste råvarer, og gir frisk og god smak til våre produkter. Rekene er dypvannsreker som trives best i rene, kalde, arktiske farvann..
Fra solgule rapsåkrer til myk margarin
De små frøene til rapsplanten kjennes helt tørre. Men når de presses og siles får vi ren, og naturlig rapsolje som vi bruker i matlaging og som er perfekt til å lage margarin.
Kvalitetspoteter fra Sande
I over 30 år har ferske poteter fra gården til Ole Kind funnet veien til Delikats potetsalater. Kunnskap om dyrkingen er nedarvet gjennom generasjoner.
Slik lages Mills kaviar
Rognen vi bruker i Mills kaviar kommer fra skreifisket i Lofoten. Her forklarer vi prosessen fra hav til bord.
Ekte majones lages av ferske egg
Mills majones er en klassiker laget med friske, norske egg.
Sild – en sølvfarget superfisk
Ikke et vondt ord om andre fiskeslag, men man kan gjerne argumentere for at silda er fisken Norge er bygget på. Sunn er den også.