Mills remulade

Materiell

Alle som lager mat til andre har et stort ansvar også for andres helse. Gjennom vårt brosjyremateriell ønsker vi å spre kunnskap om nettopp sunn matglede. Det er ikke så mye som skal til for å endre en oppskrift til litt sunnere og det helt uten at det går ut over matgleden! I materiellet vi lager håper vi du finne mye inspirasjon til nye måter både å lage og presentere mat så dine gjester blir fornøyde og lojale til akkurat ditt spisested.

Havets Sølv

Havets sølv

Sammen med Kulinariske Akademi har Mills Proff Partner utviklet flere helt nye smakfulle sildvarianter. I brosjyren kan du lese mer om våre nye varianter, sild generelt og få inspirasjon til serveringsløsninger.

Mills Ekte Majones

Hele Norges Mills majones

Vi har gjennomført en større endring på våre majonesbøtter. Endringene gir mer effektiv transport og stabling på kjøl. I brosjyren finner du flere spennende oppskrifter som kan brukes som inspirasjon.

Buffet med lefser

Høytid på buffeten

Når juletiden kryper nærmere er det veldig koselig å servere gjestene dine litt høytidsmat, god tradisjon og gode smaker. Vi har i samarbeid med KA og Jostein Medhus utviklet et knippe retter som kan passe inn på førjulsbuffeten.

I storform Vinter

I STORFORM 1 – Vinter

Mange av våre gode kunder serverer hver dag store mengder mat i løpet av kort tid i sine serveringer, eksempelvis i kantiner og buffetserveringer på hotell. Dette krever selvsagt god planlegging og effektiv gjennomføring. På linken kan du lese "I STORFORM -VINTER" og også laste den ned i PDF-format om du ønsker det.

I storform sommer

I STORFORM 2 – Vår/Sommer

I denne brosjyren finner du en ny serie med 15 enkle velsmakende retter som alle har til felles at de er effektive å tilberede i ditt kjøkkens «storform»-format, nemlig 1/1 gastronorm. Vi har laget et utvalg av både varme og kalde retter, denne gangen med vår- /sommersesongen i fokus. Med linken kan du lese brosjyren i digibook format eller laste den ned som en PDF-fil om du ønsker det.

Storform høst

I STORFORM 3 – Høst

Denne gangen har vi lagt litt ekstra fokus på baking i storform med fristende brød og kakeoppskrifter som er enkle å lykkes med og gir velsmakende variasjon til bl.a. buffetserveringen. I tillegg har vi laget andre enkle og gode retter med produkter fra hele vårt sortiment. Med linken kan du enkelt lese brosjyren i digibook - format eller laste den ned som en PDF - fil om du ønsker det

Magiske MILLS – EN majones, mange smaker

Lag din egen magiske majones. Mills Ekte Majones er et suverent utgangspunkt for din egne signaturdressing enten du skal servere den på en salat eller burger. I denne lille foldere har vi satt sammen 8 forslag med Mills Ekte Majones kombinert med spennede smaker. Bare for å sette deg igang. God fonøyelse!

Mersmak Mills storhusholdning

MERSMAK – tilbehørskonsept

Smak på uttrykket "MERSMAK". Det gir kun gode assosiasjoner. Det smaker faktisk godt. Nå har vi utviklet og lansert tilbehørskonseptet MERSMAK. Vi har funnet frem et utvalg av våre produkter og laget tips og oppskrifter. Slik at du enkelt kan servere dine gjester mat som gir dem lyst på mer. Rett og slett; gi dem mye MERSMAK.

MERSMAK HÅNDMAT

Del 2 i vårt MERSMAK - konsept tar for seg HÅNDMAT. Enkelt å tilberede, servere og spise. HÅNDMAT kan varieres i det uendelige også. Her tar vi for oss TOAST, BLINGS, LUNSJBRØD og WRAPS. Vi har også tatt med alternativer for vegetarianere og allergikere. Hele brosjyren kan du lese her

NYHETER HØSTEN 2016

Denne høsten har vi mye spennende nytt på menyen. Først og fremst har vi Soft Flora Smaksrik på Sprøytepose 900g. Dette er en helt ny løsning for margarin. Perfekt for porsjonering. Vi byr også på to nye påleggsalater; Delikat laksesalat og Delikat krepsesalat samt Rydbergs Cæsardressing og Lohmnaders Jalapenosaus. Disse fire produktene har vi med i vårt MERSMAK Håndmat konsept. I tillegg til dette har vi oppgradert vår Flora Premium med ny emballasjevariant og Mill Frityrolje med en budsjettkvalitet

Produktkatalog

Produktkatalogen

I vår produktkatalog finnes alle produktene i vårt sortiment til Storkjøkken. Katalogen oppdateres i forbindelse med to lanseringsvinduer; medio februar og medio september. Her finner du alle varenummer, enhetsopplysninger og EPDnr - strekkode om du ønsker å scanne produktet for videre bestilling fra din grossist. Fakta om ingredienser, næringsinnhold og allergener finnes på nettsidene våre eller på matinfo.no. Linken her fører til en digibok. Ønsker du å laste ned PDF'en kan du enkelt gjøre det rett fra digiboken.