Mills remulade

Materiell

Alle som lager mat til andre har et stort ansvar også for andres helse. Gjennom vårt brosjyremateriell ønsker vi å spre kunnskap om nettopp sunn matglede. Det er ikke så mye som skal til for å endre en oppskrift til litt sunnere og det helt uten at det går ut over matgleden! I materiellet vi lager håper vi du finne mye inspirasjon til nye måter både å lage og presentere mat så dine gjester blir fornøyde og lojale til akkurat ditt spisested.

Havets Sølv

Havets sølv

Sammen med Kulinariske Akademi har Mills Proff Partner utviklet flere helt nye smakfulle sildvarianter. I brosjyren kan du lese mer om våre nye varianter, sild generelt og få inspirasjon til serveringsløsninger.

Mills Ekte Majones

Hele Norges Mills majones

Vi har gjennomført en større endring på våre majonesbøtter. Endringene gir mer effektiv transport og stabling på kjøl. I brosjyren finner du flere spennende oppskrifter som kan brukes som inspirasjon.

Magiske MILLS – EN majones, mange smaker

Lag din egen magiske majones. Mills Ekte Majones er et suverent utgangspunkt for din egne signaturdressing enten du skal servere den på en salat eller burger. I denne lille foldere har vi satt sammen 8 forslag med Mills Ekte Majones kombinert med spennede smaker. Bare for å sette deg igang. God fonøyelse!

Mersmak Mills storhusholdning

MERSMAK – tilbehørskonsept

Smak på uttrykket "MERSMAK". Det gir kun gode assosiasjoner. Det smaker faktisk godt. Nå har vi utviklet og lansert tilbehørskonseptet MERSMAK. Vi har funnet frem et utvalg av våre produkter og laget tips og oppskrifter. Slik at du enkelt kan servere dine gjester mat som gir dem lyst på mer. Rett og slett; gi dem mye MERSMAK.

MERSMAK HÅNDMAT

Del 2 i vårt MERSMAK - konsept tar for seg HÅNDMAT. Enkelt å tilberede, servere og spise. HÅNDMAT kan varieres i det uendelige også. Her tar vi for oss TOAST, BLINGS, LUNSJBRØD og WRAPS. Vi har også tatt med alternativer for vegetarianere og allergikere. Hele brosjyren kan du lese her

Mills Proff Partner Produktkatalogen 2019

I vår produktkatalog finnes alle produktene i vårt sortiment til Storkjøkken. Katalogen oppdateres i forbindelse med to lanseringsvinduer; medio februar og medio september. Her finner du alle varenummer, enhetsopplysninger og EPDnr - strekkode om du ønsker å scanne produktet for videre bestilling fra din grossist. Fakta om ingredienser, næringsinnhold og allergener finnes på nettsidene våre eller på matinfo.no. Linken her fører til en PDF.

NYHET! Delikat Havre og rødbet med knutekål – en ny måltidssalat

Med Delikat Havre og rødbet med knutekål lanserer vi den syvende salaten i vår serie med måltidssalater. I denne brosjyren finner du ikke bare serveringsforslag på vår anvendelige og fargerike nykommer. Vi har også tatt med mange gode tips på resten av måltidssalatene. Bruk de som de er eller slipp kreativiteten på kjøkkenet ditt løs.

NYHET! Olivero stek og bake 400g

NYHET! Rydbergs Trøffelmajones