Andebryst og nudelsalat
Enkel
10 min
Litt luksus med andebryst kanskje, men her kan både okse, svin og kylling brukes som gode alternativ
Ingredienser
1 porsjon
Andebryst
Nudler
Kimchee
Aspargesbiter
Finsnittet stangselleri
Finsnittet vårløk
Salat
Reddik
Produkter i oppskriften
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Mango og Chilimajones
5 x 900 g
EPDNr 2 064 459
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Mills Mango & Chilimajones. En frisk og spennende bland… Les mer
Slik gjør du
1
Andebryst krydres og stekes rosa. Avkjøl. Kok nudler og sil av. Lag en dressing til nudlene av Kimchee base (kjøpes på flaske i asiatiske butikker) og Mills Red Mango Chili Majones som du blander med nudlene. Pass på så det ikke blir for mye dressing.
2
Lag en grønnsaksblanding av lettkokte aspargesbiter, finsnittet stangselleri og finsnittet vårløk. Bruk Mills White Aioli Majones som dressing til grønnsakene.
3
Anretning: Legg nudelsalat i bunnen på en gastronormbakk, legg på skiver av andebryst og grønnsaksblandingen.