Brioche småbrød med mye smak, enkelt og greit
Brioche er et fyldig, men lett bakverk med en gylden skorpe og mye smak. Her har vi bakt den med Mills №1 som gir smaken en ekstra dybde. Denne briochen kan utmerket godt nytes påsmurt med litt Mills №1. Enkelt og godt for seg selv eller til supper og salater. Denne oppskriften gir ca 15…
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene unntatt saltet med 1/3 av Mills №1 i en bakebolle.
Elt dette i 10 minutter på sakte fart.
Tilsett saltet og elt videre på høyere hastighet til deigen er glatt og smidig.
Tilsett den resterende mengden Mills №1 og elt til alt er mikset inn og deigen slipper bollen.
Dekk til bakebollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, 2 timer i romtemperatur.
Del deigen opp i like mengder. Lag boller, som du enten kan legge i briocheformer, trykke flate som skolebrød eller trille lengder som lages til knuter.
Hev bollene eller knutene i heve/raskeskap til dobbelt størrelse (45 – 60 min i 34 grader).
Pensle med egg og stek på 210 grader i 9 minutter