Brioche småbrød med mye smak, enkelt og greit

Enkelt
100 min.
Brioche er et fyldig, men lett bakverk med en gylden skorpe og mye smak. Her har vi bakt den med Olivero som gir smaken en ekstra dybde. Denne briochen kan utmerket godt nytes påsmurt med litt Olivero. Enkelt og godt for seg selv eller til supper og salater. Denne oppskriften gir ca 15 briocher.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

    Bland alle ingrediensene unntatt saltet med 1/3 av Olivero-margarinen i en bakebolle.

    Elt dette i 10 minutter på sakte fart.

    Tilsett saltet og elt videre på høyere hastighet til deigen er glatt og smidig.

    Tilsett den resterende Olivero-margarinen og elt til all margarin er mikset inn og deigen slipper bollen.

    Dekk til bakebollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, 2 timer i romtemperatur.

    Del deigen opp i like mengder.

    Lag boller, som du enten kan legge i briocheformer, trykke flate som skolebrød eller trille lengder som lages til knuter. Hev bollene eller knutene i heve/raskeskap til dobbelt størrelse (45 – 60 min i 34 grader).

    Pensle med egg og stek på 210 grader i 9 minutter

Antall porsjoner: