Christer Rødseths sitronmajones

Enkelt
15 min.
Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget og byr her på en oppskrift på en sitronmajones som ifølge ham passer perfekt til et frekt smørbrød med masse ferske reker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Pisk eggeplommer, sennep og eddik lett sammen.

Spe i olje sakte til du får en tykk emulsjon.

Riv sitronskallet med et fint rivjern eller et microplane.

Smak til med sitronsaft. Saften her vil også hjelpe deg med å finne riktig konsistens.

Smak til med salt.

Antall porsjoner:

  • 2 eggeplommer
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ts eplesidereddik
  • 2 ts grov dijonsennep
  • 2 sitroner
  • 3 dl Mills Soyaolje 10 l
  • Salt
  • Vann ved behov

Produkter i oppskriften

soyaolje 10 l

Mills Soyaolje 10 l