Croissant med kylling og cæsarsalat
Enkel
5 min
Croissant servert på en annen måte med kylling og cæsarsalat. Når du vil ha noe original håndmat med mye smak på menyen.
Ingredienser
1 porsjon
Croissant
Revet guyere
Et par skiver jarlsberg
1/2 nystekt kyllingbryst
Romanosalat
Produkter i oppskriften
Rydbergs Caesardressing 2,5 ltr.
EPD: 4 589 016
Cæsarsalat er defintiv en etablert internasjonal bestselger b… Les mer
Cæsarsalat er defintiv en etablert internasjonal bestselger b… Les mer
Slik gjør du
1
Del croissanten i to på langs.
2
Putt begge halvdelene på en stekeplate. Den nederste delen med skjæreflaten opp, den øverste delen med skjæreflaten ned.
3
Putt osteskivene på den nederste delen, pass på at hele skjæreflaten er godt dekket.
4
Den revne osten drysses oppå toppen av den øverste delen.
5
Grill begge croissantdelene side om side. De er ferdige når osten har smeltet på begge delene.
6
Fyll med kyllingbiter, romanosalat og Rydbergs Cæsardressing.