Enkel Hollandaise med Olivero

Enkelt
10 min.
Superluftig Hollandise du kan servere til mange.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Slik gjør du 

    Ha egg, sitronsaft fra en halv sitron, salt og cayennepepper (smak til) i et sylinderformet litermål.
    Bruk stavmikser og blend egg og væske sammen .
    Tilsett flytende varm Olivero (80°C) i en tynn stråle.
    Tilsett mer vann etter behov for å få en fin konsistens på sausen og sikre at den ikke sprekker.
    Smak til med salt og cayennepepper.

    TIPS: Bruk Espumaflaske

    Sausen kan serveres slik den er, men hvis du ønsker en mer luftig saus kan du helle den over på en kremblåse/Espuma flaske som du tilsetter gass. Dette gir en lett og elegant saus.
    På flasken kan sausen oppbevares i vannbad som holder minst 62 °C, til du skal bruke den. Den holder seg fint i et par timer. Dette gjør det praktisk og enkelt for deg å servere en flott lett saus til mange.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Olivero Stek- og bakemargarin 400g