Friterte kyllingnuggets – Glutenfrie

Enkelt
25 min.
Bruk vår oppskrift på friterte kyllingnuggets og by på saftige og sprø fristelser. En lime- og srirachamajones proppfull av friskhet og smak kompletterer denne retten. Vi har benyttet potetmosflak fra vår Mills Potetmos til panering sammen med jyttemel. Dermed er paneringen glutenfri. Denne retten er perfekt på f.eks fredagsmenyen.
Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Kyllingen deles i passende biter og krydres  med ½-parten av cayennepepperet i oppskriften og litt salt.

    Resten av cayennepepperen røres sammen med egg og majones til en røre.

    Ta potetmosflakes i en bolle.

    Vend kyllingen i jyttemel. Dypp deretter i egg og majoneblandingen og til slutt i potemosflakes.

    Friter kyllingen i frityrolje på 170 grader i ca 3-4 minutter.

  • Slik lager du Lime og Sriracha-majonesen;

    Vask limen godt.

    Riv skallet av limen og press deretter ut saften.

    Bland dette i majonesen sammen med Srirachasausen og rør godt.

    Enkelt, friskt og velsmakende!

    Et lite TIPS!

    Om du ønsker en vri kan du servere en Lohmanders Hot Chipotle saus ved siden av istedenfor å lage en dressing.

Antall porsjoner: