Gunmakål som wrap

Enkelt
15 min.
Gunmakålen er en spesiell kål med store mildsmakende blader som er perfekt egnet til wraps. Denne vegetarwrapen, hvor Delikat quinoasalat er en av ingrediensene, kan fort bli alles favoritt. Får du ikke tak i gunmakål kan hjertesalat være en god erstatning. I tillegg til Delikat quinoasalat er det både sprø grønnsaker, en herlig sopp, bønne og nøtteblanding samt Mills Mangochilimajones i denne wrappen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

    SOPP, BØNNE OG NØTTEBLANDING

    Skyll og tørk lett av kidneybønnene, stek de i en stekepanne med rikelig Flytende Melange med smør- og rapsolje, på medium høy varme til det er godt brunet.

    Kutt sopp i terninger og stek de i en egen panne.

    Hakk de ristede og skoldete hasselnøttene eller bruk ferdig skoldete.  Stek de sammen bønnene og krydre med fivespice krydder.

    Montering av wrap

    Rensk gunmakålen, riv av hele blader og skyll i kaldt vann.

    Del opp gulrøtter og agurk i strimler. Kutt opp vårløk og syltet rødløk.

    Legg et Gunmablad på benken/tallerkenen og fyll den godt med Delikat Quinoasalat og bønne-sopp-nøtteblandingblanding.

    Ha over litt gulrøtter, agurk, vårløk og rødløk.

    Klem over litt sitronsaft og hakket koriander. Topp den med en god stripe Mills Mango -Chili majones.

    Rull den sammen som en wrap og server.

Antall porsjoner: