Indisk Daal med godt brød og Olivero
Enkel
30 min
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som rik på smak og enkel å lage til mange. En skikkelig vegetarisk smaksbombe! Servert med godt brød og Olivero er måltidet enkelt og komplett.
Ingredienser
10 porsjon
300 g Gul løk
75 g Hvitløk
50 g Chili
500 g Søtpotet
875 g Røde linser
5 dl Kokosmelk
75 g Revet, frisk ingefær
5 ts Karri
Produkter i oppskriften
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678
Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Plantego' Quinoasalat 3×1,5 kg
EPDnr: 5 565 668
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
I Plantego’ Quinoa salat har vi lagt mye omtanke og gode rå… Les mer
Slik gjør du
1
Skrell søtpoteten og riv den på et rivjern. Finhakk løk, hvitløk og chili. Fres alt i Olivero til det blir gyllent. Tilsett røde linser, Plantego’ quinoasalat, vann, kokosmelk og karri. La det småkoke i 5 min. Tilsett frisk, revet ingefær, og suppen er klar til servering. Server gryten med godt brød smurt med deilig Olivero.
2