Indisk Daalgryte med godt brød og Olivero

Enkelt
30 min.
India byr på mange spennende smaker. Hva med å servere gjestene dine en Daal? Daal er en indisk linsegryte som rik på smak og enkel å lage til mange. En skikkelig vegetarisk smaksbombe! Servert med godt brød og Olivero er måltidet enkelt og komplett.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Skrell søtpoteten og riv den på et rivjern.

    Finhakk løk, hvitløk og chili.

    Fres alt i Olivero til det blir gyllent.

    Tilsett røde linser,  Delikat quinoasalat, vann, kokosmelk og karri.

    La det småkoke i 5 min.

    Tilsett frisk, revet ingefær, og suppen er klar til servering.

    Server gryten med godt brød smurt med deilig Olivero.

     

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Delikat Quinoasalat 1,5 kg

Delikat Quinoasalat 3×1,5 kg