Julesalat med rosenkål- og hjertesalat

Enkelt
min.
Denne julesalaten er et friskt og fargerikt innslag enten det er i salatbaren eller på en julebuffet. Her har vi brukt bacon i oppskriften, men det kan selvsagt droppes eller serveres separat om du ønsker et godt vegetaralternativ.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Stek bacon i ovnen til det er sprøtt. Legg det på fettsugende papir og la det renne av.

Skrell og del rosenkålen i 2. Kok dem i lettsaltet vann, men pass på at de beholder god tyggemotstand.

Skrell klementinene og kutt ut filetene. Rens og skyll hjertesalat i hele blader. Del dadler i mindre biter.

Rist pinjekjerner i stekepannen med litt salt og olje.

Legg byggrynssalaten i bunnen på tallerkenen eller fatet og dander de andre ingrediensene oppå. Dryss over pinjekjerner og brønnkarse eller andre urter du har.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Byggrynsalat 1.5 kg

Delikat Byggrynsalat 3×1,5 kg