Kalkunsmørbrød med hjemmelaget waldorfsalat

Enkelt
30 min.
Kalkun og waldorfsalat er to juleklassikere de aller fleste gjester vil sette pris på. Særlig når waldorfsalaten er hjemmelaget med førsteklasses råvarer som gjør den ekstra sprø og velsmakende.
Vurder oppskriften
Del oppskriften

Slik gjør du

  • Kutt eplene i terninger. Del druene i to og stangsellerien i skiver.

    Grovhakk valnøttene.

    Stivpisk kremfløten og bland inn majonesen. Ha i epler, druer, stangselleri, valnøtter, ananas og sitronsaft, og bland sammen waldorfsalaten.

    Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Mills soyaolje. Del kalkunen i tynne skiver og stek de gylne på begge sider. Dryss over litt salt og pepper.

    Legg spirer på brødskivene. Ha på kalkunskivene og topp med waldorfsalat og litt ekstra grovhakkede valnøtter.

    Tips! Om du ikke tid til å lage waldorfsalaten fra bunnen av selv, kan du fint bruke denne nydelige waldorfsalaten fra Delikat.

Antall porsjoner: