Kyllingtostada med noe sprøtt og smakfullt

Enkelt
60 min.
Kyllingtostada. En ganske enkel rett i all sin smakfullhet. Grillede maistortillas utgjør den sprø grunnflaten. Stekt saftig lårkjøtt fra kylling er proteininnslaget. Mango i terninger gir søthet og det sprø innslaget er en syltet blanding av hvitløk, chili og sitrongress. Avslutt med et dryss av ristede kokosflak. Ved siden av; Mills Mango/chilimajones med litt ristede sesamfrø. Kanskje dette er den neste bestselgeren i din kantine?
Vurder oppskriften
Få oppskriften

Slik gjør du

    Smør en stekeplate med Olivero og legg på små maistortillas. Stek dem i 12 min ved 160 grader.

    Kokosflakene ristes i ovnen på 160g til de er lett gylne.

    Lun den ferdig stekte kyllingen, del den i biter eller skiver og anrett på tostadaen.

    Legg deretter på mangoterninger (Her er et godt tips på hvordan mango skrelles).

    Avslutt med den  syltete «sprø» blandingen (oppskriften finner du under) og dryss over ristede kokosflak.

    Om du vil kan du  gjerne strø over noen friske urter etter smak.

    Bland ristede sesamfrø i Mango Chili majonesen. Server i en skål ved siden av. Pynt med noen sesamfrø på toppen av majonesen når du serverer kyllingtostadaen.

    SPRØTT OG SMAKFULLT

    Syltet hvitløk, chili og sitrongress

    Sukker, eddik og vann kokes opp.

    Ta til side og tilsett rød chili som er delt i ringer.

    Kutt sitrongress og hvitløk i tynne skiver og ha alt over i den varme syltelaken.

    Sett til side og la det avkjøles.

Antall porsjoner: