Løvkaker med kanel og sukker

Enkelt
min.
Løvkaker med kanel og sukker. Denne kaken er en god, alternativ julekake til de syv sortene. Men, den kan selvsagt bakes hele året og en god som den er til kaffen eller servert til is eller krem. Oppskriften her er egentlig til to varianter; en med bare sukker og en med sukker og kanel. Like gode begge to.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Smelt Olivero og tilsett fløte og melk. Kok opp og hell det over melet.

Kjøres med K-spade (grind ) til deigen har samlet seg.

Avkjøles og dekk til. Deigen kan gjerne stå til dagen etter.

Deigen er enklest å kjevle når den har temperert seg litt.

Kjevle løvtynt og stiples. Skjæres så i passende kaker, gjerne snipper og settes på stekeplate med bakepapir.

Kakene her veier ca 10g pr stykk.

Kakene strøs med en blanding av sukker og kanel,  eventuelt bare sukker om du foretrekker det

Stekes på 200°C i 6-7 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Olivero Stek- og bakemargarin 400g