Moules ala nage med Olivero

Enkelt
min.
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint som forrett. En forrettporsjon er halvparten av den porsjonen du ser i oppskriften her.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Fres sjalottløk et øyeblikk i en panne, tilsett vaskede blåskjell og hvitvin. Legg på et lokk og damp til skjellene åpner seg.

Fjern de skjellene som ikke åpner seg.

Sil kraften over i en liten kasserolle, tilsett fløte eller creme fraiche og monter forsiktig inn Olivero. Smak til med sitron.

Hold sausen varm mens du freser hestebønner og spinat.

Anrett blåskjell, bønner og spinat i en dyp tallerken og hell over saus. Pynt med kjørvel eller andre urter.

Dette er rik rett som også egner seg godt som forrett – del da gjerne oppskriften i 2.

Antall porsjoner:

  • 300 g ferske blåskjell
  • 50 ml tørr hvitvin
  • 50 g sjalottløk
  • 100 g hestebønner
  • 100 g bladspinat
  • 1 ss creme fraiche eller fløte
  • 100 g Olivero Stek- og bakemargarin 400g
  • 1 stk saften av 1 sitron
  • kjørvel eller andre urter

Produkter i oppskriften

Olivero Stek- og bakemargarin 400g