Moules ala nage med Mills No1
Enkel
Moules ala nage er en litt anderledes måte å servere blåskjell på. Det er en rik rett som passer fint som forrett. En forrettporsjon er halvparten av den porsjonen du ser i oppskriften her.
Ingredienser
1 porsjon
300 g ferske blåskjell
50 ml tørr hvitvin
50 g sjalottløk
100 g hestebønner
100 g bladspinat
1 ss creme fraiche eller fløte
100 g Mills №1 Normalsaltet
1 stk saften av 1 sitron
kjørvel eller andre urter
Produkter i oppskriften
Mills №1 Normalsaltet
Mills №1 Normalsaltet består av en fin blanding av klaret smør-, rapsolje og kjernemelk. Dette gj… Les mer
Slik gjør du
1
Fres sjalottløk et øyeblikk i en panne, tilsett vaskede blåskjell og hvitvin.
2
Legg på et lokk og damp til skjellene åpner seg. Fjern de skjellene som ikke åpner seg.
3
Sil kraften over i en liten kasserolle, tilsett fløte eller creme fraiche og monter forsiktig inn Mills No 1.
4
Smak til med sitron.
5
Hold sausen varm mens du freser hestebønner og spinat.
6
Anrett blåskjell, bønner og spinat i en dyp tallerken og hell over saus.
7
Pynt med kjørvel eller andre urter.
8
Dette er rik rett som også egner seg godt som forrett – del da gjerne oppskriften i 2.