Olivero – Brunet og pisket

Enkelt
45 min.
Olivero er vår nye margarin som kombinerer olivenolje og smør. Den egner seg meget godt til å piskes opp. Pisket Olivero tilsatt skummet melk blir lett og luftig og den beholder en fin konsistens når den oppbevares kjølig. Det betyr at du kan lage en stor porsjon når du har tid til det og by på velsmakende tilbehør til brødet du setter frem, akkurat når du trenger det.
Vurder oppskriften
Få oppskriften

Slik gjør du

Olivero og skummet melk blandes og kokes opp i kasserolle med høye kanter.           OBS: Ikke fyll kasserollen mer enn halvfull da det kan skumme over.

La koke på middels høy varme og rør hyppig, særlig mot slutten da bunnfallet brunes.

Slå over fra kjelen i en bakk når bunnfallet er blitt helt brunt og la blandingen avkjøles helt på kjøl.

Pisk den kalde og brunede margarinen på en kjøkkenmaskin, til en luftig masse.

Anrett i små eller store skåler som tilbehør til brød, eller bruk som garnityr på stekt fisk eller kjøtt.

 

 

 

 

NOEN GODE GARNERINGSTIPS

Flaksalt, urter eller sitronskall både ser fint ut og smaker godt.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

olivero 2 kg

Olivero 2 kg boks