Oppned Brownie

Enkelt
60 min.
Denne oppskriften er beregnet til 1/1 gastronorm
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du:

Rist nøttene* med Olivero og sukker i en panne

Fordel i en Gastronormform med bakepapir.

Pisk egg og sukker til eggedosis med piskeris.

Smelt Olivero og mørk sjokolade ved lav varme og tilsett det i eggedosisen.
OBS: Pass på at det ikke er over 40°C når den tilsettes i eggedosisen.

Rør inn siktet hvetemel og vaniljesukker for hånd.

Fordel massen i gastronormformen over nøtteblandingen.

Stekes på 170°C i 40 minutter.

Snu formen og server kaken med bunnen opp og nøttene kommer på toppen.

*TIPS: Du kan fint variere med andre nøtter og mandler på denne kaken

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Olivero Stek- og bakemargarin 400g