Pasta med skalldyr og Mills Aioli
Enkel
15 min
En enkel, velsmakende skalldyrsrett. Varier gjerne med de grønnsakene og skalldyrene du har tilgjengelig.
Ingredienser
1 porsjon
Tørr pasta, penne eller skruer
Paprika
Rødløk
Aspargesbønner
Reker
Krepsehaler
Salt
Pepper
Sitron
Dill
Produkter i oppskriften
Flytende Melange 4×2 l
EPDnr 885 616
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Flytende Melange har margarinens gode stekeegenskaper og oljen… Les mer
Mills Hvitløksmajones 5×900 g
EPDnr 1 472 026
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Mills Hvitløksmajones. Prøv den til fisk og skalldyr. Bland… Les mer
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. når pastaen er kokt og avsilt glaseres den med Mills Aioli
2
Paprika, rødløk og aspargesbønner wokkes/freses i panne. Krydres med salt og pepper
3
Bland pasta sammen med grønnsaker og tilsett pillede reker og krepsehaler. Legg opp i gastronormform og pynt med sitrus og dill.