Pizza blanco med trøffel

Enkelt
75 min.
Pizza blanco med trøffel er en aldri så liten luksuspizza. Her har vi erstattet den tradisjonelle tomatsausbasisen med vår Rydbergs Trøffelmajones. Kombinert med mozzarella blir resultatet en hvit pizza. Enkel, men med mye smak.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Lag pizzadeigen, del i 4 like store deler og la dem forheve i 30-60 minutter. Kan også stå natten over på kjøl.

Bak ut de 4 bunnene til ca 22 cm i diameter.

Sprøyt på trøffelmajonesen i sirkler på bunnene.

Legg på Mozarella og fordel småtomater, som er delt i 4, oppå osten.

Stek ved 300°C i 3-5 minutter.

Ta ut av ovnen og legg på spekeskinke og grønt før servering.

Antall porsjoner:

  • PIZZABUNN
  • 400 g hvetemel
  • 3 dl vann
  • 15 g salt
  • 15 g gjær
  • PIZZATOPPING
  • 140 g Rydbergs Trøffelmajones
  • 140 g mozarella
  • 8 stk småtomater
  • 12 skiver spekeskinke
  • fersk ramsløk, ruccola eller urter

Produkter i oppskriften

Rydbergs Trøffelmajones