
Røkt Hummus med Mills Ekte Majones
Røkt hummus får en spennende smak av de røkte kikertene og en fin kremet konsistens fra Mills Ekte majones. Utmerket som en dip eller tilbehør til grønnsaker, brød og chips. TIPS; prøv denne hummusen på godt brød sammen med kjøttpålegg
Slik gjør du
Start med å røke kikertene. Slik gjør du det;
Spre kokte kikerter på brett og sett i konveksjonsovnen med en røkinnsats forvarmet med Hickoryflis. Røk kikertene 10 til 20 minutter.
Hummusen lager du slik
Begynn med å kjøre majonesen, vann og sitron i en blender
Tilsett kikertene og hvitløk og kjør til en jevn og fin konsistens
Juster konsistensen med væske om du ønsker en løsere hummus
Smak til med mer sitronsaft og salt.
Antall porsjoner:
- 110 g Mills Ekte Majones 5x900 g
- 400 g kikerter
- 2 fedd hvitløk
- 50 g vann
- 20 g sitronsaft
Produkter i oppskriften
