Sammenbakte rundstykker i gastronormform

Enkelt
min.
Disse sammenbakte rundstykkene baker du enkelt i gastronormform. Nybakte rundstykker er alltid en sikker vinner på buffeten og her kan du bake mange på en rask måte.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Dag 1:

Bland alt det tørre i en bakebolle.

Ha gjæren i det tørre og tilsett malt og kaldt vann.

Rør sammen deigen for hånd med sleiv. Ikke bland mer enn nødvendig.

Dekk bakebollen med lokk eller plast og et håndkle. La deigen stå på benken over natten

Dag 2:

Neste morgen har deigen hevet og blitt mer flytende.

Sett ovnen på 230°C.

Hell melet på benken og tøm deigen over melet.

Del deigen i emner på 90g som du former i resten av melet. Jobb forsiktig,  rundvirkes for å holde på formen.

Smør en 1/1 gastronormform med flytende Olivero. Lag emner på 90g og sett 3×7 emner så de blir sammenbakte.

Pensle med flytende Olivero og strø med grovmalt pepper og kokos på toppen.

Heves ca 1 time i romtemperatur.

Settes i varm ovn og stekes i 25 minutter.

Avkjøl på rist.

Antall porsjoner: