Vegetarblings med søtpotet med trøffelmajones

Enkelt
75 min.
Får vi by på en ørliten vegetarblings? Søtpotet blir et stadigere mer vanlig og fargerikt innslag på menyen. Her har vi brukt den saltbakt på en blings. Kombinert med vår Rydbergs trøffelmajones lager du enkelt en blings som både ser fristende ut og metter godt. Velbekomme
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du 

Søtpoteten bakes hel på en seng av havsalt i 180°C i ca 1 time.

Du kan gjerne bake  søtpoteten dagen før, siden de skal være helt kalde før de skrelles og skjæres i skiver på ½-1 cm tykkelse.

Dansk rugbrød smøres med Olivero. Legg søtpoteten på brødet og topp med Trøffelmajones og friske urter. På bildet har vi brukt karse.

OBS! Hvor mye søtpotet du trenger er avhengig av størrelsen på rugbrødskivene og søtpotetene du bruker.

Antall porsjoner: