Kjetil Oden-Haugen er seksjonsleder ved Mat og Café på St. Olavs hospital i Trondheim. Han mener det er mye medisin i god mat, derfor får pasientene servert hjemmelaget så mye som mulig. Slik lager du hans digge og helsebringende fiskeburgere med Mills currymajones og grønnkål.

Ingredienser

4 porsjon

600 g Hyse eller seifilet
20 g potetmel
10 g salt
2 g muskatnøtt
2.5 dl lettmelk
2 g sort pepper
1 stk egg
30 g løk
1 dl kremfløte
4 stk grove hamburgerbrød fra Bakehuset

Løpestikkeolje

1 del løpestikke

Syltet rødløk

1 stk rødløk
0.5 dl vann
0.5 dl sukker
0.5 dl eplesidereddik
en liten klype sort pepper

Annet tilbehør

crispisalat
norsk slangeagurk
cherrytomater
crispy grønnkål
maldonsalt

Produkter i oppskriften

Olivero beger 400g
Olivero Original – Margarin med smør og olivenolje 18 x 400 g
EPDnr 4 683 678 Med sin kombinasjon av sunn planteolje og smør er Olivero et perfekt smøralternat… Les mer
Mills Karrimajones 900g
Mills Karrimajones 5 x 900 g
EPDnr 1 472 034
Mills Karrimajones har en real karrismak. Passer spesielt go…
Les mer
Mills soyaolje 5 liter kanne
Mills Soyaolje 5 l
EPD-nr 648 469 100% vegetabilsk olje til marinade, dressinger, steking, baking og fritering. Les mer