Stig Drageides villreketaco med avocado og lime

Middels
45 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Tortillas:

Varm opp vannet til 55 grader.

 

Bland sammen mel og salt i en bolle, og tilsett vann litt etter litt mens du blander det inn for hånd. La deigen hvile i cirka 20 minutter.

 

Del opp deigen i små boller på 30 gram og press dem i en tortillapresse.

 

Varm opp en sort jernpanne med Vita hjertego’ Optimal olje og stek tortillasene i cirka 30 sekunder på hver side.

 

Srirachaaioli:

Bland sammen majones, srirachasaus og limejuice. Smak til dersom du ønsker mer srirachasaus eller lime.

 

Fyll:

Rens rekene og ta ut den sorte strengen.

 

Varm opp en stekepanne med Vita hjertego´ Optimal olje på middels varme. Ha i reker, sesamolje, salt og pepper, og fres rekene i et par minutter på hver side.

 

Del opp avocado, jalapeno og rødløk i skiver. Del hjertesalat i biter og finhakk koriander.

 

Ha srirachaaioli på tortillalefsene. Fyll med reker, avocado, jalapeno, rødløk, ferskost, salat og koriander.

 

Antall porsjoner: