Strimlet svinekjøtt med syltet rødløk og karrimajones

Enkelt
30 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du:
Del rødløk i tynne skiver.

Ha vann, eddik og sukker i en kjele. Rør om mens laken koker opp. Ha i rødløken og la alt koke opp på nytt. Avkjøl.

Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange, og tilsett strimlet svinekjøtt. Stek svinekjøttet til det er gjennomstekt, cirka 4-5 minutter.

Ha Delikat Grønnere Middag Bygg & Bønner, karri, salt og pepper over i stekepannen med svinekjøttet, og fres i 5 minutter.

Legg blader av hjertesalat på et stort fat og fyll bladene med kjøttblandingen. Dander med syltet rødløk og topp med Mills Sandwichmajones Yellow Curry.

Antall porsjoner: