Behandling av personopplysninger på www.millsproffpartner.no

Mills Proff Partner personvernerklæring

Mills Proff Partner er en avdeling i Mills AS.
Denne personvernerklæringen omhandler data som samles inn av Mills Proff Partner.

Mills AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra mills.no (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.millsproffpartner.no

Mills AS har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på millsproffpartner.no, med mindre annet er oppgitt under.
Mills bruker databehandlere i forbindelse med drift, utvikling og vedlikehold av nettsider og arbeid relatert til markedsføring og salg.
I de tilfeller hvor det benyttes en databehandler inngås det en databehandleravtale.

Nettstatistikk

Mills benytter Google Analytics for å samle informasjon om hvordan brukere benytter millsproffpartner.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvilke oppskrifter som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Bruk av informasjonskapsler

Våre digitale kanaler bruker cookies (informasjonskapsler). Her finner du informasjon om hva cookies er, hva vi bruker cookies til og samtykke til bruk av cookies.

Hva er cookies?
En cookie er en liten tekstfil som lagres på brukerens enhet når brukeren besøker en digital kanal, eksempelvis en nettside. Cookies brukes eksempelvis til å lagre innloggingsdetaljer eller huske informasjon fra en sidevisning til en annen.
Cookies kan være nyttig både for eier og bruker av en digital kanal. Eier kan eksempelvis tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For bruker kan eksempelvis besøk i den digitale kanalen oppleves som mer tilpasset og brukervennlig.
Du kan velge å ikke tillate bruk av cookies, men våre digitale kanaler vil ikke fungere optimalt dersom bruk av cookies ikke tillates. De fleste nettlesere lar deg endre innstillingene slik at nettleseren ikke muliggjør bruk av cookies. De fleste nettlesere lar deg også slette cookies som allerede er lagret på din enhet. Hvordan du aktiverer, deaktiverer og sletter cookies varierer fra nettleser til nettleser, og du finner gjerne informasjon om dette på leverandørens nettsted eller under «Hjelp» i nettleseren.

Hva brukes cookies til i våre digitale kanaler?
Vi bruker typisk informasjonen samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler for følgende formål: 
• Funksjonelle informasjonskapsler og tjenesteyting: Informasjonskapsler er viktig for driften av våre digitale kanaler, og de legger til rette for en god brukeropplevelse.
• Tjenesteutvikling: Informasjonskapsler hjelper oss med å følge med på bruken av våre digitale kanaler, slik at vi kan forbedre disse.  Vi mottar for eksempel informasjon om hvilke sider som er mest populære, hvilke lenker man kom fra eller følger videre, samt hvor lenge brukerne blir værende på våre nettsider.
• Bruksanalyse: Vi bruker informasjonskapsler til å samle statistiske opplysninger om antall besøkende på våre digitale kanaler, samt til å evaluere effekten av annonsering. Vi kan samle inn informasjon fra for eksempel markedsføringsmateriell og nyhetsskriv sendt per e-post, for å finne ut om meldingene ble åpnet og om brukerne har klikket på lenker til våre nettsider i meldingen.
• Målretting av markedsføring: Ved hjelp av informasjonskapsler kan vi også samle inn informasjon for å rette annonser eller innhold mot en bestemt bruker gjennom bruk av såkalte målgrupper.

Følgende systemer kan plassere cookies på din enhet når du bruker våre digitale kanaler:

• Google Analytics: webstatistikk
Brukes til å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med webanalyse.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer én/et sett med informasjonskapsler på din maskin. Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk. Hovedinformasjonskapselen som brukes av Google Analytics heter “_ga”.
Wordfence er et sikkerhetsverktøy som hjelper med å beskytte nettstedet mot angrep fra hackere og malware. Verktøyet bruker et sett med informasjonskapsler for å rapportere statistikk om, og forhindre data-angrep. Informasjonskapslene som bruker av Wordfence begynner med «wfvt_» og «wordfence_».
MyFonts er en tjenesteleverandør av skrifttyper. Tjenesten benytter informasjonskapsler for å føre statistikk over bruk av skrifttyper på nettstedet

• Google AdWords: konverteringssporing og remarketing
Brukes for å a) måle konverteringer og b) vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
• Facebook: sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting
Brukes for å a) vise sosiale knapper i digitale kanaler, b) måle konverteringer og c) vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler.
• LinkedIn: sosiale knapper, konverteringssporing og retargeting
Brukes for å a) vise sosiale knapper i digitale kanaler, b) måle konverteringer og c) vise målrettede annonser basert på innhold du har lest i våre kanaler.
• Twitter: sosiale knapper
Brukes for å vise sosiale knapper i digitale kanaler.
• HubSpot: webstatistikk og profilering
Brukes for å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med analyse, markedsføring og salg.
• Appnexus: retargeting og konverteringssporing
Brukes for å a) måle konverteringer og b) vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
• Adform: retargeting og konverteringssporing
Brukes for å a) måle konverteringer og b) vise målrettede annonser basert på innhold du har sett i våre digitale kanaler.
• TwentyThree: webstatistikk
Brukes for å spore brukere over flere sidevisninger i forbindelse med analyse, markedsføring og salg.

Kontaktskjema på millsproffpartner.no

Henvendelser sendt inn via kontaktskjema håndteres av Mills Proff Partner.

Persondata som du har delt med Mills; navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og eventuelt kontonummer, har blitt registrert hos Mills. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne behandle henvendelsen saken, men vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.